Magistrát hľadá hlavného dopravného inžiniera

24.1.2011
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský magistrát vyhlásil výberové konanie na pozíciu hlavného dopravného inžiniera mesta. Pre agentúru SITA to uviedol hovorca primátora Ľubomír Andrassy.

Podľa primátora Milana Ftáčnika bude hlavný inžinier gestorovať tvorbu koncepcií dopravných systémov na úrovni slovenskej metropoly a zároveň bude dohliadal na rozvoj cestnej infraštruktúry pri nosných investičných projektoch. Dopravný inžinier bude odborným garantom samosprávy pre oblasť dopravy a nová pracovná pozícia posilní odborné zázemie mesta vo vzťahu k investorom či projektovaniu vlastných dopravných projektoch.

Žiadosti spolu s profesijným životopisom môžu záujemcovia o pozíciu zaslať najneskôr do štvrtka 27. januára 2011 na magistrát. Uchádzač musí mať ukončené vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa so zameraním na dopravu a minimálne 5-ročnú prax v odbore. Viac informácií o požiadavkách na vzdelanie, odborné znalosti či termín nástupu do funkcie nájdu záujemcovia na oficiálnej internetovej stránke mesta - www.bratislava.sk.

(sita)

Páčil sa vám článok?