Ftáčnik bude odpovedať na otázky občanov

18.1.2011
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavský primátor Milan Ftáčnik bude v stredu 19. januára od 16:00 v priestoroch Primaciálneho paláca odpovedať na otázky občianskych aktivistov i Bratislavčanov. Pre agentúru SITA to uviedol hovorca primátora Ľubomír Andrassy.

 „Hodina otázok a odpovedí" je nová forma priamej komunikácie primátora s bratislavskou verejnosťou, ktorá zapadá do projektu otvorenej samosprávy. Primátor slovenskej metropoly chce takýmto spôsobom vtiahnuť neziskové organizácie či občianskych aktivistov do života v samospráve, do formovania rozhodnutí, ktoré môžu významným spôsobom ovplyvniť smerovanie, rozvoj Bratislavy.

Bratislavčania, ktorí chcú riešiť individuálne problémy vo vzťahu k mestskej samospráve (napr. bytová otázka, sociálna pomoc, doprava a pod.) a chcú prezentovať svoj názor na fungovanie magistrátu, môžu využiť projekt Dňa otvorených dverí primátora. Dni primátora budú každú poslednú stredu v mesiaci a najbližší termín je naplánovaný na 26. januára. Podujatie je primárne určené zástupcom neziskových organizácií, združení, ktoré pôsobia na úrovni hlavného mesta. Ftáčnik má záujem, aby sa tento projekt stal pevnou súčasťou jeho mesačného pracovného kalendára.

(sita)

Páčil sa vám článok?