Dlhé diely čaká diskusia o budúcnosti

20.5.2010
0
Páčil sa vám článok?

Mestská časť Karlova Ves začína 17. mája 2010 verejné prerokovanie štyroch územných plánov zón, ktoré sa týkajú sídliska Dlhé diely. Verejnosť sa môže s návrhmi oboznámiť do 17. júna 2010 aj na miestnom úrade.

Do 17. júna môžu občania predložiť písomne svoje pripomienky a návrhy, ide o návrhy zadaní územného plánu zón Dlhé diely 4-5, Dlhé diely 6, Majerníkova - severná časť a Janotova - Hany Meličkovej.

Územie Janotova - Hany Meličkovej je napríklad vymedzené svahom medzi ulicami Janotova, Hany Meličkovej a Tománkovej. Územie v časti Dlhé diely je podľa textu v obstarávaní určené ako rozvojové územie, pre ktoré bola stanovená povinnosť spracovania podrobnejšej územnoplánovacej dokumentácie.

Potreba koncepčného rozvoja v Karlovej Vsi pre obdobie do spracovania nového územného plánu hlavného mesta SR Bratislavy a súčasné problémy vyvolala požiadavku na vypracovanie dokumentu, ktorý by reprezentoval záujmy väčšiny občanov príslušnej miestnej časti. Má načrtnúť možný rozvoj a hlavne vytvoriť platformu na diskusiu nad problémami a možnosťami ich riešenia.

(rob)

Páčil sa vám článok?