Poslanci o rekonštrukcii Karloveského centra

9.5.2010
0
Páčil sa vám článok?

O rekonštrukcii budovy Karloveského centra kultúry (KCK) na Molecovej ulici v Bratislave by mali v utorok rokovať miestni poslanci. Tí by mali zobrať na vedomie projektovú dokumentáciu k revitalizácii objektu zo 60-tych rokov minulého storočia ako aj finančnú analýzu využitia vynovených priestorov.

Tie by sa mohli rozdeliť do štyroch kategórií. Niektoré priestory by mohla mestská časť prenajímať za komerčné nájomné, napríklad pre kaviareň, administratívu firiem či koncerty. Za symbolické nájomné by sa prenajímali miesta napríklad pre akcie škôl, seniorov či občianskym združeniam. Tretiu skupinu by mohli tvoriť priestory s komerčným ale aj symbolickým nájomným.

Odhadovaný možný príjem za prenájom priestorov by mohol dosiahnuť od 56 691 do 99 061 eur. Na porovnanie, v roku 2009 bol príjem z prenájom alebo zo vstupného 21 812 eur. Štvrtou kategóriou by boli neprenajímateľné priestory, ktoré by mestská časť využívala ako zázemie centra.

Na programe zastupiteľstva je aj zmena počtu poslancov pre nasledujúce volebné obdobie, doplnenie všeobecne záväzného nariadenia (VZN) o psoch či správa o činnosti okrskovej stanice mestskej polície.

(sita)

Páčil sa vám článok?