Dokončujú opravu zdravotného strediska

20.10.2009
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavských Podunajských Biskupiciach dokončujú rekonštrukciu zdravotného strediska na Učiteľskej ulici. Stavebné práce, ktoré odštartovali 6. júla, by mali byť hotové do konca októbra, uviedla Soňa Matejovičová z miestneho úradu.

Keďže zdravotné stredisko bolo postavené v 70. rokoch 20. storočia, budova bola značne opotrebovaná a zastaraná, renováciu si už vyžadovala. "Objekt je zastrešený novou sedlovou strechou, lebo krytina plochej strechy bola často porušená. Objekt bol v celom rozsahu obvodových stien zateplený, boli vymenené všetky pôvodné drevené okná a vstupné dvere za plastové," spresnila.

Areálové chodníky upravili na bezbariérové. Pri vnútorných stavebných úpravách urobili niekoľko menších dispozičných zmien, vďaka ktorým sa rozšírili čakárne v detskom oddelení, vytvorili samostatné oddelenia pre dentistov, ako aj samostatný vstup do gynekologickej ordinácie.

Tiež sa vymenila elektroinštalácia, kompletne sa vymenili podlahy, obklady, zariadenie v ambulanciách a sociálne zariadenia. V súčasnosti budujú prístrešok na kontajnery a nové prípojky kanalizácie.

(sita)

Páčil sa vám článok?