Webová stránka mesta získala ocenenie

4.10.2006
Páčil sa vám článok?

Oficiálna webová stránka hlavného mesta Slovenska www.bratislava.sk získala jedno z hlavných ocenení v európskej súťaži Eurocrest 2006 o najlepšie internetové stránky miest a obcí v strednej a východnej Európe.

V tomto roku sa medzi hlavnými ocenenými webovými prezentáciami popri Bratislave umiestnili tiež oficiálne stránky miest Poznań z Poľska, Constanta z Rumunska a mestskej časti Praha 12. Vyhlasovateľom štvrtého ročníka súťaže Eurocrest je Združenie Zlatý erb v spolupráci s Európskou komisiou. Súťaž je prirodzeným pokračovaním a vychádza zo skúseností získaných pri organizácii súťaže Zlatý erb. Cieľom Eurocrestu je, podobne ako pri súťaži Zlatý erb, oceniť výnimočné projekty, podporiť vzájomnú výmenu skúseností a ohodnotiť snahu zástupcov miestnej správy a samosprávy účinne využívať informačné technológie na zvyšovanie kvality a prístupnosti služieb verejnej správy.

Bratislava, Poznaň, Constanta a Praha 12 sa vo štvrtom ročníku súťaže zaradili do spoločnosti držiteľov minuloročných ocenených a miest Aizkraukle (Lotyšsko), Siauliai (Litva), Gdansk (Polsko), Nitra (Slovensko) a Dobrich (Bulharsko).

Páčil sa vám článok?