V Karlovej Vsi budú v máji voliť kontrolóra

31.3.2009
0
Páčil sa vám článok?

V bratislavskej Karlovej Vsi budú 12. mája voliť miestneho kontrolóra. Rozhodli o tom dnes poslanci. Funkčné obdobie súčasnej kontrolórky Janky Mahďákovej sa totiž končí koncom mája tohto roka.

Uchádzači môžu svoje prihlášky poslať na miestny úrad najneskôr do 28. apríla. Podľa toho, v akom poradí budú tieto prihlášky na úrad doručené, budú sa na májovom zasadnutí miestneho parlamentu prezentovať pred poslancami. Ich vystúpenie by však nemalo presiahnuť päť minút. Po prezentácii budú následne v prvom kole volieb hlasovať poslanci o kandidátoch jednotlivo a v poradí doručenia ich prihlášok.

Prihlášky v uzatvorenej obálke môžu uchádzači odovzdať osobne alebo poslať poštou na adresu Miestny úrad MČ Bratislava - Karlova Ves, prednosta MÚ, Námestie sv. Františka 8, 842 42 Bratislava. V prihláške musí byť okrem iného uvedené meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa a kontaktný údaj kandidáta. Súčasťou prihlášky musí byť aj údaj o najvyššom dosiahnutom vzdelaní kandidáta, profesijný životopis a výpis z registra trestov nie starší ako tri mesiace.

(sita)

Páčil sa vám článok?