Oddelenie miestnych daní bude v Petržalke

7.9.2008
0
Páčil sa vám článok?

Do konca tohto roka je naplánované sťahovanie oddelenia miestnych daní bratislavského magistrátu z Bazovej ulice do novej administratívnej budovy na Blagojevovej ulici v mestskej časti Petržalka.

"Sťahovanie do nových priestorov je naplánované do konca tohto kalendárneho roka, aby nové zdaňovacie obdobie už začalo pracovisko v nových priestoroch," informovala Mária Račková z tlačového oddelenia magistrátu.

Budova, kde teraz sídli oddelenie miestnych daní a poplatkov, bola rozhodnutím mestského zastupiteľstva 4.júla minulého roku zamenená za nehnuteľnosť v Petržalke na Blagojevovej ulici. Jednou z podmienok bolo, že zámena sa uskutoční bez vzájomného finančného vyrovnania. Budovu na Bazovej vlastní podľa tohto uznesenia súkromná firma, ktorá postavila nový objekt na Blagojevovej ulici pre mesto.

"Novovybudované priestory budú lepšie vyhovovať oddeleniu miestnych daní a poplatkov magistrátu aj v súvislosti s pravdepodobným zvyšovaním sa počtu daňovníkov v Bratislave ako aj s lepšími podmienkami pre archív tohto oddelenia," uzavrela Račková.

(tasr)

Páčil sa vám článok?