Župan V. Bajan bude diskutovať on-line

4.9.2008
0
Páčil sa vám článok?

Záujemcovia, ktorí sa chcú porozprávať s predsedom Bratislavského samosprávneho kraja Vladimírom Bajanom, tak môžu opäť urobiť v utorok 9. septembra 2008 od 14.00 do 15.00 h na webovom portáli kraja.

Ako agentúru SITA informovala Katarína Krapková z Kancelárie predsedu BSK, on-line diskusia od svojho spustenia zodpovedala otázky z rôznych oblastí.

"Na väčšinu z nich odpovedal ako predseda samosprávneho kraja, na niektoré ako prezident futbalového klubu Artmedia Petržalka, na iné ako folklorista či ako bývalý starosta mestskej časti Petržalka," uviedla.

"Do on-line diskusie možno vstúpiť prostredníctvom bannera na hlavnej stránke portálu www.bratislavskykraj.sk. Po vstupe treba vpísať otázku do formulára. Je tam aj kolónka na meno, to je však nepovinný údaj. Nakoniec treba opísať zobrazený kód," spresnila Krapková.

Ako ďalej konštatovala, ak sa záujemcovia nemôžu zúčastniť na diskusii on-line, svoju otázku môžu položiť predsedovi BSK už dnes. Odpovede sa potom dozvedia v archíve diskusií, ktorý bude umiestnený na stránke bratislavského regiónu.

(sita)

Páčil sa vám článok?