Dúbravčania sa môžu vyjadriť k revitalizácii ihrísk

10.7.2008
0
Páčil sa vám článok?

Obyvatelia bratislavskej Dúbravky sa môžu vyjadriť k plánovanej revitalizácii detských ihrísk. Mestská časť totiž chce niektoré ihriská vo svojej správe zrevitalizovať, zo svojho rozpočtu na tento zámer vyčlenila 300-tisíc korún (9 958,18 €).

Oddelenie životného prostredia na miestnom úrade už vybralo ihriská, ktoré by sa mali ponechať a ktoré by sa mali zatrávniť. Aby bol však celý proces transparentný, poslanci ešte na aprílovom zastupiteľstve rozhodli, že sa vyhlási anketa o budúcnosti ihrísk a pieskovísk.

Občania môžu svoj názor na túto problematiku vyjadriť do 10. augusta. Podľa dúbravskej hovorkyne Lucie Balajovej však nie je vylúčené, že by sa mohol termín posunúť. "Sú prázdniny, dovolenky, nevieme, koľko ľudí sa nám takto vyjadrí," konštatovala. Na otázku, či bude dúbravská samospráva pri konečnom rozhodovaní názor občanov skutočne akceptovať, odpovedala kladne.

Anketový lístok je uverejnený na oficiálnej internetovej stránke mestskej časti www.dubravka.sk, v printovej podobe je k dispozícii v Kancelárii prvého kontaktu a v miestnom periodiku. Vyplnené anketové lístky treba hodiť do schránok s označením "anketa", ktoré sú v spomínanej Kancelárii prvého kontaktu na miestnom úrade Pri kríži 14 a u informátora miestneho úradu na Žatevnej ulici 2.

(sita)

Páčil sa vám článok?