Na magistráte mesta zrušili sekcie aj ich riaditeľov

19.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Poslanci mestského zastupiteľstva schválili organizačnú zmenu štruktúry magistrátu, na základe ktorej zrušili všetky štyri jeho sekcie. Na magistráte ostali oddelenia, ktoré patrili predtým patrili do týchto sekcií.

Riadenie jednotlivých oddelení má na starosti riaditeľka magistrátu. Na magistráte teda už neexistuje sekcia ekonomického a sociálneho rozvoja mesta, sekcia územných programov mesta, sekcia správy a nakladania s nehnuteľným majetkom mesta ani sekcia dopravy a cestného hospodárstva.

 Ako nám povedala hovorkyňa magistrátu Eva Chudinová, všetci štyria riaditelia sekcií, ktorí boli prijatím Pracovného poriadku mestského zastupiteľstva zrušené, dostali ponúknuté miesta v rámci magistrátu hlavného mesta. V týchto dňoch sa rozhodujú, či zostanú na magistráte alebo nie. „Svoj odchod z magistrátu zatiaľ oficiálne potvrdil riaditeľ sekcie územných programov mesta Ivan Macko,“ povedala nám hovorkyňa magistrátu.

Ivan Macko bol jeden z funkcionárov magistrátu, ktorý bol zodpovedný za prípravu čistopisu nového územného plánu mesta Bratislavy. Ako sme už informovali, krajská prokuratúra v Bratislave upozornila na nesúlad čistopisu územného plánu mesta s návrhom územného plánu, ktorý schválili poslanci v minulom roku.

(juh)

Páčil sa vám článok?