Krátky fašiang už priblížil Veľkonočné trhy

5.2.2008
0
Páčil sa vám článok?

Onedlho ožije Františkánske námestie veľkonočnou atmosférou, pretože dva týždne, od pondelka 10. marca do utorka po šibačkovom pondelku, bude hostiť Veľkonočné trhy.

V dvadsiatich stánkoch, ktoré majú prispieť k dotvoreniu veľkonočnej atmosféry v meste, sa bude predávať tradičný sortiment ako keramika, zdobené vajíčka, výrobky zo šúpolia, dreva, suveníry, píšťalky, ručné práce a iné.

Záujemcovia o predaj na Veľkonočných trhoch môžu svoje prihlášky podávať na magistrát do 22. februára. Prenájom stánku je 500 korún na deň a stánky budú otvorené od 10. do 18. hodiny. Stánok musí byť otvorený denne - výnimkou sú len závažné dôvody, ako choroba a podobne, pričom predajcovia musia túto skutočnosť vopred oznámiť na magistrát.

Magistrát tiež upozorňuje, že Veľkonočné trhy sa ani v tomto roku nezmenia automaticky na Letné trhy, pretože predajcovia na Letné trhy musia prejsť výberovým konaním. Podmienky výberového konania Magistrát Bratislavy vyhlási 15. februára 2008 prostredníctvom svojej internetovej stránky a cez médiá.

(brn)

Páčil sa vám článok?