Dúbravská samospráva spružňuje úrad

10.10.2007
0
Páčil sa vám článok?

Kanceláriu prvého kontaktu, prostredníctvom ktorej bude mať verejnosť možnosť priamo komunikovať s miestnou samosprávou, otvoria aj v mestskej časti Dúbravka.

Pracovisko bude zriadené na prízemí dúbravského Miestneho úradu na ulici Pri kríži a jej úlohou bude hlavne odborne, rýchlo a efektívne reagovať na požiadavky občanov mestskej časti. Občania tu môžu získať potrebné informácie a vybaviť veci počas celého bežného pracovného týždňa od 7.30 h, v pondelok do 17.00, v utorok do 15.00 h, v stredu a vo štvrtok do 16.00 a v piatok do 13.30 h.

Občania môžu v Kancelárii prvého kontaktu získať všetky informácie o dúbravskej samospráve, jej zložení, kompetenciách a jej činnosti. Môžu podať akýkoľvek námet, pripomienku, podnet, pochvalu alebo kritiku na činnosti súvisiace so samosprávou. Pracovníci kancelárie občanom mestskej časti poskytnú odborné rady a pomoc pri vypĺňaní tlačív a získavaní informácií a pokiaľ nebude možné vybaviť všetky náležitosti tu, usmernia občana na odborné pracovisko k príslušnému pracovníkovi oddelenia.

Verejnosť si tu bude môcť osvedčiť listiny a podpisy na nich, kopírovať tlačivá a budú mať aj prístup na internetovú stránku Dúbravky.

(brn)
Páčil sa vám článok?