Obrovská tragédia pri Moste Lanfranconi: Až dva zúfalé činy neznámeho muža!

9.4.2024

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia zasahovala v utorok ráno pod bratislavským mostom Lanfranconi. Skočiť mal z neho muž, zraneniam na mieste podľahol. O tragédii informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že polícia okolnosti udalosti vyšetruje.

"Viaceré policajné hliadky boli v utorok krátko po 7.00 h vyslané pod most Lanfranconi, kde malo dôjsť k skoku muža doposiaľ neznámej totožnosti z lávky pre peších na betón. V dôsledku pádu utrpel muž zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedol hovorca.
Podľa doterajších informácií mal muž tesne pred skokom skočiť aj pod prechádzajúcu električku v blízkosti mosta. Z miesta však po zrážke odišiel a presunul sa na pešiu lávku mosta.

"Vyšetrovaním presných príčin, ako aj okolností tejto tragickej udalosti sa zaoberajú policajti príslušného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," dodáva polícia na sociálnej sieti.

V zdanlivo beznádejnej situácii sa môže ocitnúť ktokoľvek - nezabúdajte, že existujú krízové linky pomoci, ktoré fungujú nepretržite, sú bezplatné a anonymita je zaručená. V prípade, že vy alebo váš blízky potrebujete pomoc, neváhajte a zavolajte napríklad na krízovú 24-hodinovú bezplatnú Linku dôvery Nezábudka 0800 800 566 alebo na krízovú linku IPčka 0800 500 333.

(TASR, bn)

Páčil sa vám článok?