Policajná naháňačka: Martin unikal najskôr autom, potom sa pustil do behu

3.11.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti zažili počas uplynulej noci adrenalínové vzrušenie. Postaral sa oň 35-ročný Martin, ktorý sa pred nimi dal na útek.

"Krátko po 00.15 h spozorovala počas prechádzania po Slovnaftskej ulici hliadka bratislavských policajtov motorové vozidlo Škoda Octavia. Vodiča tohto vozidla chcela podrobiť kontrole, avšak vodič náhle prudko zrýchlil a na výzvy hliadky k zastaveniu nereagoval. Vo vysokej rýchlosti pred policajtmi unikal, pričom prechádzaním zákruty na Závodnej ulici nezvládol riadenie a narazil do dopravného značenia obytná zóna,“ priblížil nám policajný hovorca Michal Szeiff. 

Muž z auta vystúpil a dal sa na útek, pričom policajtom sa ho podarilo po chvíli dobehnúťa zadržať. Na policajnom oddelení následne zistili, že muž má súdom uložený zákaz šoférovať až do roku 2025.

"Zo strany povereného policajta bolo v tejto súvislosti vznesené obvinenie z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia 35-ročnému Martinovi B. z Bratislavy. Vec sa realizuje v tzv. superrýchlom konaní," dodal Szeiff. 

(ms)

Páčil sa vám článok?