Poznáte muža na obrázku? Podvodník pripravil 91-ročnú seniorku o 7000 eur, peniaze mu vyhodila z balkóna

10.10.2023
0

Zdroj: FB Poliícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Podvodník pripravil 91-ročnú seniorku o 7000 eur. Pod zámienkou, že jej syn spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej utrpel zranenia malý chlapec, žiadal podvodník od ženy hotovosť.

Polícia prosí o pomoc pri stotožnení neznámeho muža na záberoch na sociálnej sieti, ktorý by mohol napomôcť pri objasnení trestného činu. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Priblížil, že podvodník seniorku kontaktoval telefonicky a požadoval od nej vložiť peniaze do igelitky. "Igelitku následne vyhodila v zmysle inštrukcií z balkóna. Až následne sa dozvedela, že sa stala obeťou podvodníka," dodal. Obracia sa na verejnosť, aby sa v prípade akýchkoľvek informácií vedúcich k stotožneniu osoby na videu obrátili na políciu.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Poznáte tohto muža?

Policajti opätovne vyzvali seniorov, aby boli obozretní voči neznámym osobám, ktoré ich telefonicky kontaktujú z rôznych príčin a informácie si overili u svojich blízkych. A tiež, aby nevyberali a nedávali peniaze osobám, ktoré nepoznajú. Pri podozrení treba kontaktovať políciu na čísle 158.

(TASR)

Páčil sa vám článok?