Nedeľná dráma: Muž ohrozoval ženu kuchynským nožom, ozbrojený vykročil aj oproti policajtom

18.9.2023
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Viaceré policajné hliadky v priebehu včerajšieho dňa vyrazili na základe telefonického oznámenia do jedného z domov v piatom bratislavskom okrese, kde dochádzalo ku konfliktu medzi mužom a ženou, pričom svedkami incidentu boli aj dve deti. V rámci konfliktu muž ženu ohrozoval s kuchynským nožom v ruke.

"Policajti sa bezodkladne po prijatí telefonického oznámenia dostavili na miesto, a nadviazali komunikáciu so ženou, pričom spozorovali aj muža ozbrojeného kuchynským nožom. Ten sa začal pohybovať v smere na zasahujúcich policajtov, pričom tí ho začali vyzývať, aby nôž odhodil, od konania upustil, pretože bude použitý služobný taser. Muž na opakované výzvy policajtov nereagoval, ozbrojený sa pohyboval sa smerom k policajtom, a keď ani po niekoľko krát opakovanej výzve nôž neodložil, policajti za striktného dodržania zákona použili voči nemu služobný taser," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Muža policajti spacifikovali, nasadili mu putá a eskortovali ho na policajné oddelenie.

"Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania spáchaného závažnejším spôsobom konania a na chránenej osobe. Po vykonaní potrebných úkonov bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia," dodal Szeiff.

(ms)

Páčil sa vám článok?