Nehoda na Bajkalskej: Vodič prevrátil auto na strechu, obuté mal letné pneumatiky

3.2.2023
0

Zdroj: FB ECHO - Nové Mesto Bratislava

Páčil sa vám článok?

Pravidlo jazdiť opatrne a pomaly platí v súčasnom období dvojnásobne. Presvedčil sa o tom i vodič v Bratislave, ktorý so svojím autom skončil prevrátený na streche.

"Dnes krátko po 12:00 h dopravní policajti Krajského dopravného inšpektorátu PZ v Bratislave riešili udalosť v cestnej premávke, ktorá sa stala na Bajkalskej ulici. Podľa doterajších informácií 43 – ročný vodič pri prejazde križovatkou s motorovým vozidlom zn. Ford neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, následkom čoho dostal šmyk a prevrátil vozidlo na strechu," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Vodič navyše s vozidlom jazdil na letných pneumatikách. K nehode došlo kúsok za križovatkou Bajkalskej s Vajnorskou. V Bratislave sa od rána strieda sneženie s dažďom, avšak nemrzne. Napriek tomu sú cesty na niektorých úsekoch pomerne šmykľavé. 

Zdroj: Čitateľka Katka

Auto už prevrátené po nehode späť na kolesá. 

Zaujímavosťou je, že predvčerom na Bajkalskej,  ale na križovatke s Prievozskou, iný vodič tiež prevrátil na strechu osobné auto. Takže v priebehu troch dní už ide o druhé auto prevrátené na strechu na tej istej ulici.

Zdroj: Čitateľka Katka

Nehoda výrazne poškodila strechu a čelné sklo auta.

VIDEO (prevrátené auto):

​(ms)

Páčil sa vám článok?