VIDEO: Razia v Pentagone, zadržali ďalších drogových dílerov

7.10.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavským policajtom sa v stredu podarilo zadržať ďalších drogových dílerov. Tentokrát urobili raziu v jednom z bytov v neslávne známej bytovke Pentagon na Stavbárskej ulici vo Vrakuni. Policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Počas razie policajti zadržali v byte troch ľudí a zaistili neznámu kryštalickú látku. "Podľa zistených informácií dve zo zadržaných osôb mali od presne nezisteného času v priestoroch bytu alebo na inom dohodnutom mieste po predchádzajúcom osobnom alebo telefonickom dohovore predávať omamné a psychotropné látky koncovým spotrebiteľom," uviedli policajti.

Jeden zo závislých si každý deň od dílerov kupoval pervitín po tom čo zapískal pod oknom ich bytu, a následne mu jeden z nich pri vchode odovzdal dohodnuté množstvo drogy.

Video z razie:

"Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II vzniesol obvinenie 33-ročnej Márii a 29-ročného Vojtechovi zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Zároveň počas domovej prehliadky bola zadržaná jedna osoba, u ktorej v rámci osobnej prehliadky bola nájdená neznáma bledohnedá kryštalická látka, o ktorej sa podozrivá osoba vyjadrila, že ide o pervitín," dodali policajti.

(ms)

Páčil sa vám článok?