Nepoznáte túto paniu? Mohla by policajtom pomôcť objasniť záhadu zabudnutého notebooku

22.9.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti v bratislavskom Starom Meste sa obracajú na verejnosť v súvislosti s objasňovaním prečinu zatajenia veci, ku ktorému malo dôjsť ešte 29.08.2022 počas cesty trolejbusom linky č. 47 od zastávky Mudroňová po zastávku Červený most.

"Podľa doposiaľ zistených informácií malo ku skutku dôjsť tak, že po tom, čo poškodená nastúpila do trolejbusu linky č. 47 smerujúcemu na končenú zastávku Červený most, pričom si svoj notebook zn. Apple položila na voľné sedadlo vedľa seba. V čase o 13.00 hod z trolejbusu vystúpila na Mudroňovej ulici. Po chvíli na miesto, kde predtým sedela poškodená, prišla neznáma osoba ženského pohlavia vo veku približne 65-70 rokov. Tá si notebook vložila do svojho ruksaku a následne z trolejbusu vystúpila na zastávke Červený most," informovali policajti na sociálnej sieti.

Zatiaľ neznámy páchateľ tak spôsobil škodu vo výške 1362 eur. 

V tejto súvislosti policajti pátrajú po totožnosti ženy na videu, ktorá by svojimi vedomosťami mohla napomôcť pri objasňovaní skutku. Akéchkoľvek informácie súvisiace s týmto prípadom môžete oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(ms) 

Páčil sa vám článok?