Zmiešaná kĺbová výživa s pervitínom vyšla 32-ročného Vladimíra draho

16.9.2022

Zdroj: FB Polícia - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

O štvrtok večer hliadka diaľničného oddelenia Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave počas služby spozorovala na Domkárskej ulici auto, ktoré zastavilo na mieste, kde tvorilo prekážku v cestnej premávke. Z toho dôvodu sa policajti rozhodli upozorniť vodiča, aby preparkoval na iné miesto. V momente ako neznámy vodič spozoroval blížiacu sa hliadku polície, spanikáril a urýchlene sa snažil vystúpiť z auta.

Kontrolou bolo zistené, že sa jedná o 32-ročného Vladimíra. Menovaný sa počas komunikácie s hliadkou polície správal nervózne a viackrát si siahal rukou do vrecka nohavíc. Policajti vyzvali menovaného, aby sa prestal správať chaoticky.

Muž vytiahol z nohavíc PVC vrecká, ktoré začal trhať. Policajti zareagovali a mužovi zabránili v ďalšom konaní. Následne sa menovaný priznal, že užíva pervitín a v roztrhaných PVC vreckách bolo niekoľko dávok čistého pervitínu.

Taktiež dodal, že v druhom vrecku bol zmiešaný pervitín s kĺbovou výživou. Na základe týchto skutočností vzniklo u menovaného podozrenie zo spáchania prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

"Z toho dôvodu bol 32-ročný Vladimír obmedzený na osobnej slobode a následne eskortovaný na Obvodné oddelenie PZ Ružinov východ k ďalším procesným úkonom. Prípad si prevzal poverený príslušník, ktorý bude ďalej vo veci konať. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí menovanému trest odňatia slobody až na tri roky," uvádza sa na sociálnej sieti polície Bratislavského kraja. 

​(ivk)

Páčil sa vám článok?