Neuveriteľné: Marek mal zákaz šoférovať, kúpil si kradnuté auto za 20 eur a vyrazil do ulíc

21.6.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti sa niekedy stretávajú s prípadmi, nad ktorými sa naozaj zastavuje rozum. Presnejšie nad konaním ich hlavných "hrdinov". K jednému došlo aj počas uplynulého víkendu.

Policajti v Modre spozorovali v smere do Harmónie Škodu Favorit, ktorej vodič upútal ich pozornosť nefungujúcim zadným svetlom  a nezapnutým bezpečnostným pásom.

"Z uvedeného dôvodu policajná hliadka vodiča zastavila a následnou kontrolou zistila, že ide o 41-ročného Mareka z okresu Pezinok. Ten jazdil na vozidle, o ktorom bolo zistené, že prechádza pátraním ako kradnuté. Kontrola ukázala, že aj tabuľky s evidenčným číslom boli nahlásené ako odcudzené a sú v pátraní. Vodič Marek policajtom uviedol, že vozidlo zn. Škoda Favorit kúpil za 20 eur a tabuľky s evidenčným číslom zobral zo zhoreného vozidla, ktoré sa nachádzalo za obcou Vinosady v priekope. K tomu všetkému bolo zistené, že 41-ročný vodič jazdil počas právoplatného zákazu činnosti viesť motorové vozidlá," informovali policajti na sociálnej sieti. 

Mareka uz obvinenili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia a pravdepodobne ho čakajú ešte ďalšie obvinenia.

(ms) 

Páčil sa vám článok?