Dráma v Karlovej Vsi: Žena sa snažila vyskočiť z deviateho poschodia, druhá ju držala z posledných síl za ruku

23.5.2022
0

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

Policajtov dnes ráno zavolali na ulicu Ľ. Fullu v bratislavskej Karlovej Vsi, kde sa mala nachádzať na parapetnej doske žena, ktorá chce skočiť z deviateho poschodia obytného domu.

"Policajti sa bezodkladne presunuli na uvedenú adresu, vošli do vnútorných priestorov domu a čo najskôr sa presunuli na uvedené poschodie. Ihneď po vystúpení z výťahu začuli ženský krik, ktorý vychádzal z medziposchodia medzi 9 a 10 poschodím. Tam spozorovali otvorené okno a ženu, ktorá z posledných síl držala za ruku druhú ženu, ktorá visela celým telom z okna a snažila sa odkopnúť od fasády domu s úmyslom spadnúť dole," opísal nám situáciu bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Policajti k žene priskočili a pomohli jej visiacu ženu vtiahnuť do vnútra chodby, čo sa im podarilo. Obe ženy boli  rozrušené a plakali, policajti na miesto privolali záchrannú službu a až do jej príchodu obe ženy upokojovali.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti, ktorí ženu zachránili. 

"Následne po príchode záchrannej služby 27-ročnú ženu, ktorá chcela skokom ukončiť svoj život, pomohli premiestniť do sanitky. Tá ju následne previezla do jednej z nemocníc. Druhej žene policajti chceli poskytnúť pomoc, avšak tú žena odmietla a po chvíli sa upokojila, zranenia pri tomto incidente neutrpela," dodal Szeiff.

(ms) 

Páčil sa vám článok?