Nepoznáte tento párik? Mohol by pomôcť objasniť krádež batožiny s tisíckami eur, dokladmi a bankomatovými kartami

19.5.2022
párik

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Neznámy páchateľ si podľa slov polície z priestorov prebaľovacieho pultu pre deti, ktorý je situovaný v jednom z nákupných centier odcudzil a prisvojil si príručnú batožinu. Informovala o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Policajti objasňujú okolnosti trestného činu zatajenia veci, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ začiatkom tohto mesiaca.

"Podľa zistených informácií sa v batožine mali nachádzať dve peňaženky, jedna s obsahom finančnej hotovosti 4.500,-€ a 4 ks bankomatových kariet s dokladmi poškodenej, druhá s obsahom finančnej hotovosti 900,-€ a 6.000,- korún českých so štyrmi bankomatovými kartami. V uvedenej batožine sa nachádzali aj 2ks kľúčov od motorových vozidiel a zväzok kľúčov od obydlia poškodenej," spresnila polícia.

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Polícia sa obracia na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie osôb na uvedených záberoch, ktorí by mohli napomôcť pri objasnení tohto skutku.

"Akékoľvek informácie k totožnostiam osôb na priložených fotografiách, ktoré by mohli napomôcť k objasneniu tohto skutku, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu, prípadne kontaktu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície," dodala k prípadu polícia.

(nc)

Páčil sa vám článok?