Razia v Podunajských Biskupiciach: V záhradkárskej oblasti zadržali aj známe tváre z Pentagonu

8.4.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajti v Bratislave podnikajú razie aj v okolí obytného domu na Stavbárskej ulici vo Vrakuni, ktorý obyvatelia poznajú pod názvom Pentagon. Tentokrát zašli do neďalekých Podunajských Biskupíc.

Policjati urobili v priebehu týždňa viaceré domové prehliadky v záhradných chatkách na pozemkoch v katastrálnom území Podunajských Biskupíc. "Počas týchto prehliadok boli zaistené alobalové skladačky, tlakové vrecká ako aj injekčné striekačky s obsahom kryštalickej látky. Tieto predmety boli zaistené a zaslané k expertíznemu skúmaniu na Kriminalisticko expertízny ústav Policajného zboru. Ich analýzou bolo preukázané že išlo o heroín ako aj metamfetamín," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Počas prehliadok sa v záhradných chatkách nachádzalo celkovo 18 osôb – medzi ktorými boli díleri drog, ale aj ich užívatelia z okolia Pentagonu.
"Na osobnej slobode policajti obmedzili tri osoby – 51-ročného muža a 40-ročnú ženu a 37-ročného muža, ktorých eskortovali na policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol policajný vyšetrovateľ obvinenie z trestného činu nedovolenej výrob omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi Mariánovi K. a Eve K. a Petrovi K. z Bratislavy. Zo strany policajného vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet k väzobnému stíhaniu obvinených," dodal Szeiff.

Zadržaným hrozí až pätnásťročný pobyt za mrežami.

(ms)

Páčil sa vám článok?