Polícia: Cyklisti pri Eurovei zaútočili na mladý pár v aute. Poznáte tohto muža?

24.3.2022
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

K incidentu došlo na križovatke na Pribinovej ulici v bratislavskom Starom Meste. Mladý pár v aute tu čakal na zelenú, no v tom ich začala obiehať skupinka približne 30 cyklistov, ktorí im zabránili pohnúť sa vpred. Dokonca do auta hodili vajce, muža opľuli a nastriekali mu do tváre slzný plyn.

"Podľa doterajších informácií k uvedenej udalosti došlo dňa 19.02.2022 približne v čase o 17:34 h v blízkosti obchodného centra na Pribinovej ulici v Bratislave. Na križovatke pri Starom moste v smere k obchodnému centru v podvečerných hodinách oznamovateľ spolu so svojou priateľkou čakali na zelený svetelný signál. Po rozsvietení zeleného signálu sa začali hýbať smerom dopredu, avšak početná skupina cyklistov idúca súbežne s nimi im bránila v pohybe. Zrazu začuli dva údery do vozidla. Jeden úder identifikovali ako hodené vajca do vodičových dverí, " informovali policajti na sociálnej sieti s tým, že po úderoch do vozidla muž stiahol okno a na cyklistov zakričal. Podľa jeho tvrdení ho jeden z cyklistov cez okno opľul, a tak vodič vystúpil a rozbehol sa za ním. Vzápätí cyklista použil vreckový aerosólový rozprašovač, ktorý mu nastriekal do tváre.

Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia pátra po tomto cyklistovi

Polícia preto vyzýva verejnosť, aby akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na fotografiách, oznámili na bezplatnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne napísali formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj.

(nc)

Páčil sa vám článok?