VIDEO: Otrasný prípad v Miloslavove: Obeťou je iba 11-ročné dievča

6.1.2022
0

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia vyšetruje naozaj hrozný prípad, ku ktorému došlo 2. januára v Miloslavove pri Bratislave. Tínedžeri mali vlákať iba 11-ročné dievča do areálu bývalého družstva v Alžbetinom dvore, kde ju mali zbiť, opiť a ešte si to nahrať na mobily. Dievčina skončila v nemocnici. Verzia iného dievčaťa je však odlišná. Prípad vyšetruje polícia.

Na prípad ako prvý upozornil portál čas.sk. Jedenásťročné dievča mala podľa zdroja portálu partia 16-ročných výrastkov vlákať do opusteného areálu bývalého družstva v Alžbetinom dvore. Tu jej do hrdla mali liať alkohol, úplne ju opiť a zbiť, pričom sa tomu prizerali aj dve staršie dievčatá, ktoré si to fotografovali a nakrúcali na mobily. 

Školáčka skončila so zraneniami brucha a tváre v nemocnici, kde sa však už v súčasnosti pravdepodobne nenachádza.

Na videu, ktoré získala TV JOJ,  vidno, že dievča, ktoré si fotografujú, je dokonca  vyzlečené v hornej časti tela. Ako upozornil portál noviny.sk, k incidentu sa na sociálnej sieti vyjadril otec jedného zo starších dievčat, ktorý o prípade tvrdí niečo iné. "Kvázi obeť sama popíjala vodku, z ktorej ostalo vo fľaši menej ako polovica. Mladá sa chcela pred staršími predviesť, tak popíjala a zabávala sa, kým neodpadla od alkoholu. Moja dcéra jej dávala prvú pomoc tak, že jej strčila prsty do krku, aby sa vyvracala. Ako sa ju snažila dvihnúť zo zeme, vyhrnulo sa jej tričko. Následne sa jej pustila krv z nosa, na čo všetci reagovali tak, že ušli preč, lebo sa zľakli."

Zábery, ktoré získala TV JOJ:

Národný ústav detských chorôb, v ktorom bolo dievča hospitalizované, sa k svojim maloletým pacientom nevyjadruje. Polícia potvrdila, že prípad intenzívne vyšetruje, no vzhľadom na jeho citlivosť a vek aktérov taktiež bližšie informácie neposkytuje. "Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci vyšetruje okolnosti napadnutia maloletého dievčaťa, ku ktorému malo prísť v priebehu dňa 2.1. tohto roku v Miloslavove," potvrdil však hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff. 

Dnes polícia dodala, že bolo začaté trestné stíhanie vo veci lúpeže. Na základe zistených skutočností môže dôjsť k jeho prekvalifovaniu.

(ms)

Páčil sa vám článok?