Žena v stave ťažkej opitosti jazdila v Dúbravke v protismere!

4.1.2022

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Šialené. Vodička (56) jazdila v pondelok 3.1. na ulici M. Sch. Trnavského v Dúbravke v protismere. Všimli si ju policajti, ktorí ju následne skontrolovali a zistili, že je opitá. Informovala nás o tom bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Pozornosti policajtov včera neunikla jazda vozidla Peugeot 308, ktoré išlo na ulici M. Sch. Trnavského v protismere. Policajti 56-ročnú vodičku vyzvali, aby predložila doklady.

"Nakoľko javila známky požitia alkoholu počas komunikácie s hliadkou, bola vyzvaná k podrobeniu sa dychovej skúške na zistenie alkoholu v dychu, ktorou jej bola nameraná hodnota 1,27 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje hodnotu 2,65 promile," spresnila policajná hovorkyňa Silvia Šimková s tým, že žena bola obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na obvodné oddelenie.

 V tejto súvislosti polícia opäť apeluje na vodičov, že alkohol v žiadnom prípade  za volant nepatrí. Tiež, aby boli na cestách voči sebe ako aj ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností nepožili.      

(nc)      

Páčil sa vám článok?