Ako pes: Agresívny muž na Riazanskej pohrýzol policajta

25.12.2021
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajtov Pohotovostnej motorizovanej jednotky dnes krátko pred 03.30 h vyslali na Riazanskú ulicu, kde malo v jednom z bytov dôjsť k fyzickému napadnutiu ženy a jej Otca zo strany jej priateľa.

"Policajti sa bezodkladne dostavili na miesto oznámenia, pričom v chodbe obytného domu spozorovali osobu ktorá zodpovedala popisu. So 40-ročným mužom, ktorý bol zjavne pod vplyvom alkoholu a ktorý vykrikoval vulgárne výrazy v anglickom jazyku na adresu policajtov, sa snažili nadviazať komunikáciu," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Keď ho vyzvali, aby sa preukázal dokladom totožnosti, muž zareagoval útokom - kopancami a údermi päsťami zaútočil.

"Policajti ho za použitia donucovacích prostriedkov obmedzili na osobnej slobode a uložili mu služobné putá, nakoľko sa správal mimoriadne agresívne. Počas spacifikovania muž dokonca pohrýzol do prsta jedného z policajtov. Nakoľko mal však policajt ochranné rukavice, zranenia neutrpel, " dodal Szeiff. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Pohryzený prst policajta. 

Agresívneho muža pod vplyvom alkoholu policajti následne eskortovali na policajné oddelenie a pravdepodobne ho neminie trestné stíhanie z útoku na verejného činiteľa. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?