Dolapili zvrhlíka: Jednu ženu v Dúbravke zhodil a chytal za rozkrok, pred druhou onanoval

19.10.2021
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Milan (40) z okresu Prievidza sa v nočných uliciach Dúbravky správal ako šialený. Aktuálne už je v rukách polície a čelí obvineniu z prečinu výtržníctva.

Podľa doterajších informácií polície mal Milan počas minulého týždňa v mestskej časti Dúbravka prenasledovať najmä v nočných hodinách zatiaľ presne nezistený počet žien.

"V utorok (12.10.2021) mal poškodenú 33-ročnú ženu prenasledovať od zastávky MHD Drobného až k bytovému domu na Saratovskej ulici, kde ju sotil tak, že spadla na zem. Keď žena ležala na zemi, mal ju chytiť za rozkrok, v dôsledku čoho začala kričať a muž z miesta utiekol. K ďalšiemu skutku došlo dva dni po vyššie uvedenom, a to vo štvrtok 14.10.2021. Muž mal sledovať z parkoviska na Saratovskej ulici 26-ročnú ženu až k bytovému domu na Drobného ulici. Keďže si žena všimla, že je prenasledovaná neznámym mužom, utiekla do vchodu a stihla za sebou zatvoriť dvere. Muž dobehol k dverám a začal kričať a domáhať sa otvorenia dverí. Následne si stiahol nohavice a začal pred dverami onanovať," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Policajti začali hneď po prvom prijatom oznámení po tomto mužovi pátrať a prehľadávať ulice Dúbravky. Na základe ďalších informácií sa ho podarilo v priebehu niekoľkých dní vypátrať a zadržať.

"Po zabezpečení potrebnej dôkaznej situácie a vznesení obvinenia bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia. Policajný vyšetrovateľ už spracoval v tejto súvislosti aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža," dodal Szeiff s tým, že Milanovi hrozí trojročný pobyt za mrežami.

(ms)

Páčil sa vám článok?