Vlámanie u Cibulkovej: Dal zlodejom tip kamarát extenistky? Dominikin otec ponúka za informácie odmenu

23.9.2021
0

Zdroj: koláž abn - TASR a FB M.C.

Páčil sa vám článok?

Ako sme vás už informovali, cez víkend počas noci zatiaľ neznámi zlodeji vykradli luxusný byt bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej v bratislavskom Starom Meste. Vlamači zrejme presne vedeli, ako postupovať. Cibulkovci majú preto podozrenie, že ich môžu aj osobne poznať, ponúkajú preto odmenu za informácie, ktoré ich pomôžu odhaliť.

Informácie o ponúkanej odmene priniesol portál šport24.pluska.sk. "Chcel by som osobne spoznať človeka, ktorý sa tvári ako Dominikin kamarát a urobí mojej dcére, ktorá  si to celé vydrela, nikomu v živote nič neukradla to, že dá tip zlodejom. Musel to byť človek, ktorý už u Dominiky bol viackrát a bol braný ako kamarát,” prezradil pre spomínaný web Milan Cibulka. 

Ponúka preto za informácie odmenu 100-tisíc eur. Cibulkovej mali ukradnúť 16 kabeliek a spôsobiť škodu za 132-tisíc.

Zdroj: koláž abn - FB Polícia Bratislavský kraj

Zlodeji u Dominiky Cibulkovej. 

Bývalú tenistku vykradli čase, keď oddychovala v Toskánsku. Dozvedieť sa to nebol problém, keďže fotografie priebežne zverejňovala na sociálnej sieti. 

Zlodeji sa do jej mezonetového bytu dostali cez terasu, na ktorú vnikli cez strešné okno bytovky. 

V minulosti Dominike Cibulkovej vykradli aj chalupu, ktorú vlastní v Plaveckom Podhradí. V júni 2020 vlamači využili čas, keď sa nachádzala v pôrodnici.

(ms) 

Páčil sa vám článok?