Lukáš z Topoľčian si cestu vlakom do Bratislavy krátil masturbáciou priamo pred ostatnými cestujúcimi!

2.8.2021

Zdroj: koláž abn - Google Maps a FB PZ BA

Páčil sa vám článok?

V júli sa bratislavskí policajti aj na základe medializácie začali zaoberať prípadom protiprávneho konania, ku ktorému došlo vo vlaku smerujúcom z Topoľčian do Bratislavy. Muž počas jazdy vytiahol z nohavíc svoj pohlavný úd a začal na verejnosti, pred ostatnými cestujúcimi, ktorí sa v tom čase spolu s ním vo vozni nachádzali, masturbovať.

"Z uvedeného konania bol vyhotovený aj audiovizuálny záznam, ktorý zobrazoval muža sediaceho v železničnom – tzv. veľkopriestorovom vozni. Železniční policajti sa týmto prípadom začali ihneď zaoberať, pričom aj na základe medializácie sa im podarilo v krátkom čase stotožniť tohto muža," uviedla Polícia SR z Bratislavského kraja na sociálnej sieti. 

"Po vykonaní potrebných úkonov vzniesol poverený príslušník Odboru železničnej polície v Bratislave obvinenie z prečinu výtržníctva 35-ročnému Lukášovi O. z okresu Topoľčany. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí mužovi za toto konanie trest odňatia slobody až na tri roky. Obvinený je stíhaný na slobode," dodali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?