VIDEO: Neuveriteľná drzosť zlodeja - z autoservisu v Rači zobral pokladničku s hotovosťou aj jedno z áut!

2.6.2021

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

V pondelok 31. mája 2021 niekoľko minút po polnoci vnikol do priestorov firmy Auto Rotos Rozbora na Račianskej ulici zatiaľ neznámy páchateľ, ktorý sa v areáli pohyboval približne 30 minút. Za polhodinku stihol odcudziť pokladničku s hotovosťou 950 eur, vyplniť aj nejaké písomné formuláre a napokon odísť na osobnom automobile Škoda Superb, ktorý tu mala klientka v oprave.

Krádež osobného automobilu na Račianskej ulici bola zachytená priemyselnou kamerou:

"Je práve 00:11 31.5.2021 a firma AUTO ROTOS ROZBORA s.r.o. má návštevu. Do autoservisu škody sa práve vlámal pravdepodobne fest nadrogovaný nezvaný neznámy návštevník. Po areálu firmy sa pohybuje viac ako 30 minút. Najprv ukradne pokladníčku v ktorej je 950 EUR . Následne si asi myslí, že sa jedná o autopožičovnu zoberie si tlačivo a začne vyplňovať papiere. Na tlačivo napíše 27.5.2021 a vyplní pár koloniek. Následne si zoberie kľúče od superb klientky ktorá si v danom servise nechávala opraviť vozidlo . Lup v podobe 950 EUR plus ukradnuté vozidlo mizne neznámo kam. V prípade že poznáte páchateľa alebo máte k tejto krádeži informácie volajte Políciu pripadne HAKA," píše sa v príspevku vo FB skupine Hľadá sa auto krádeže automobilov, ktorý vznikol so súhlasom poškodenej klientky.

Zdroj: FB HAKA

Ide o vozidlo Škoda Superb Combi bielej farby s evidenčným číslom BT617CA vyrobené v roku 2018. Ukradnuté bolo 31. mája 2021 o 00:11 hod z autoservisu na Račianskej ulici 184/B v Bratislave. "Ak niekde uvidíte alebo nájdete hľadané vozidlo ihneď volajte telefonickú linku polície (158) a následne na to upozornite aj HAKA tím na čísle 0910 666 910. 

Zdroj: koláž abn - FB HAKA

Políciu kontaktujte aj v prípade, že ste spoznali páchateľa na fotografiách urobených zo záberov bezpečnostných kamier.​

Zdroj: FB HAKA

​Ukradnutý automobil sa napokon našiel odstavený na Martinčekovej ulici, po drzom zlodejovi polícia stále pátra...

(ars)
Páčil sa vám článok?