Výsledok skúmania dopravnej nehody na Rybničnej priniesol nové zistenia

22.5.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V súvislosti s nedávnou dopravnou nehodou, ktorá sa stala na Rybničnej ulici vo Vajnoroch polícia uviedla nové skutočnosti. Informovala o tom na sociálnej sieti.

Podľa vyjadrenia polície bol alkohol u vodiča nákladného vozidla vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Vodič osobného motorového vozidla so svojím spolujazdcom utrpeli zranenia, s ktorými boli službou RZP ihneď prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

Preto nebola u vodiča vykonaná dychová skúška na mieste udalosti, a preto bolo nariadené lekárske vyšetrenie spojené s odborom a laboratórnym vyšetrením krvi na zistenie prítomnosti alkoholu alebo inej návykovej látky. Vodič osobného motorového vozidla zn. Peugeot 607 utrpel ťažké zranenia.

Bratislavskí policajti konštatovali, že vodič auta zn. Peugeot 607, s košickými ŠPZ, jazdil po ulici Rybničná v smere do Vajnor, pričom za križovatkou s Regrútskou ulicou pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy, svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, stavu a povahe. "Následne mal so svojím vozidlom prejsť do protismeru, kde čelne narazil do nákladného vozidla zn. DAF, ktorého vodič jazdil v smere do Rače," dodala polícia s tým, že vec je v štádiu objasňovania. Polícia vyčíslila predbežne aj škodau spôsobenú touto dopravnou nehodou na 22 200 eur.

 (nc)

Páčil sa vám článok?