Ako do kuželiek: Opitý vodič Róbert (54) v Bratislave narážal aj do protiidúcich áut

26.4.2021
0

Zdroj: DB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V nedeľu krátko pred 15:00 privolali bratislavských dopravných policajtov na cestu I/2 v smere z Petržalky do Rusoviec, kde v blízkosti križovatky s novovybudovaným úsekom D4 došlo k zrážke viacerých vozidiel. Všetko spôsobil poriadne opitý vodič Róbert.

"Podľa doterajších informácií viedol 54-ročný vodič vozidlo Volkswagen Caddy v uvedenom úseku, pričom opakovane prešiel do protismeru kde narazil do tam idúceho vozidla Škoda Karoq. V jazde pokračoval a narazil do ďalšieho vozidla Škoda Fabia. Aj po tomto náraze v jazde pokračoval a narazil do vozidla Nissan X Trail, pričom pri tejto zrážke utrpel spolujazdec v tomto vozidle zranenia vyžadujúce si jeho prevoz do nemocnice. Ani táto zrážka vodiča nezastavila a v jazde pokračoval, pričom došlo k jeho zrážke s ďalším vozidlom zn. Škoda Fabia," opísal šialenú jazdu bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Vodič Volkswagenu zostal stáť po cca. 200 metroch pri krajnici. Na miesto prišli policajti, ktorí mu dali "fúkať"."Vodičovi bola nameraná hodnota 1,09 mg/l alkoholu v dychu čo predstavuje 2,27 promile. Celková škoda spôsobená pri tejto dopravnej nehode bola vyčíslená na 23.000 eur," dodal Szeiff.

FOTOGALÉRIA:

​Policajti 54-ročného Róberta z Bratislavy previezli na svoju stanicu a zadržali mu vodičský preukaz. Skončil v policajnej cele a už čelí obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

(ms)

Páčil sa vám článok?