Tragická nehoda 80-ročnej vodičky: Narazila priamo do betónového piliera

7.1.2021
0
Páčil sa vám článok?

Bratislavskí policajti dnes zasahovali aj pri tragickej dopravnej nehode, ku ktorej došlo poobede v Rači. a usmerňujú premávku na v Mestskej časti Bratislava – Rača. Informovala nás o tom policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Vodička (80) na Toyote prechádzala po Púchovskej ulici smerom na Svätý Jur, pričom z neznámeho dôvodu narazila do betónového piliera nadjazdu. Privolaným záchranárom sa ju oživiť už nepodarilo, zraneniam na mieste podľahla.

"Okolnosti, ktoré tejto tragickej dopravnej nehode predchádzali, budú predmetom vyšetrovania. Opäť pripomíname vodičom a všetkým účastníkom cestnej premávky, aby boli za volantom sústredení, správali sa predvídavo a boli obozretní, pretože aj malá nepozornosť môže spôsobiť dopravnú nehodu, ktorá môže mať nezvratné následky," dodala Mihalíková. 

Policajti aktuálne dokumentujú dopravnú nehodu a usmerňujú premávku v mestskej časti Bratislava-Rača. Podľa Zelenej vlny RTVS je v dôsledku nehody na mieste blokovaný jeden pruh, konkrétne na výjazde z Bratislavy v smere na Svätý Jur.

(ms) 

Páčil sa vám článok?