Víkend bratislavských policajtov: Opitý traktorista a poškodené Lamborghini

3.8.2020
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Zetor či Lamborghini. Policajti v Bratislavskom kraji majú za sebou naozaj pestrý víkend.

V nedeľu  zastavili policajti v obci Gajary (Bratislavský kraj, okres Malacky) vodiča traktora Zetor. "V rámci kontroly ho podrobili dychovej skúške na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, pričom skúška skončila s pozitívnym výsledkom. Vodičovi namerali 0,41 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 0,85 promile. Zároveň bolo zistené, že vodič má uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá," informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Policajti vodiča umiestnili do cely predbežného zaistenia.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Traktor, ktorý šoféroval opitý vodič.

Úplne opačný prípad riešili však policajti v sobotu v prvom bratislavskom okrese, kam ich privolali preveriť oznámenie o poškodení luxusného športového automobilu  Lamborghini Aventador (na úvodnej fotografii). "Na vozidle, ktoré bolo vo večerných hodinách zaparkované v parkovacom boxe na Rybnom námestí, doposiaľ neznámy páchateľ rozbil sklenenú výplň dverí ako aj spätné zrkadlo," dodal Szeiff.

Presná výška spôsobenej škody, ako aj okolnosti za ktorých k tomuto skutku došlo, sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania.

(ms)

Páčil sa vám článok?