Na Suchom mýte zaútočil jeden muž s nožom na druhého a potom chcel ujsť autobusom MHD...

31.7.2020

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Včera krátko po polnoci boli policajné hliadky vyslané k prípadu napadnutia v blízkosti Suchého mýta v Bratislave. Konflikt dvoch mužov sa mal začať v jednom z podnikov a pokračoval na ulici, kde došlo k útoku nožom. Následne sa páchateľ pokúsil ujsť autobusom MHD smerom do Petržalky, ale to ho už prenasledovali bratislavskí PMJ-čkári a do akcie bola nasadená aj kynologická jednotka...

"Neznámy muž mal najskôr v podniku na Suchom mýte fyzicky napadnúť poškodeného a následne vonku pred podnikom mu nožom spôsobiť rezné zranenie v oblasti dlane. Podozrivý muž mal následne nastúpiť do autobusu MHD smerujúceho do Petržalky. Policajné hliadky sa ihneď vydali po trase autobusu, ktorý spozorovali a pokynom zastavili na Panónskej ulici. Medzi cestujúcimi vypátrali muža, ktorého popis zodpovedal s informáciami, ktoré policajtom poskytol napadnutý muž," uviedla polícia z Bratislavského kraja na sociálnej sieti.  

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Policajti požiadali dopravný dispečing o náhradné vozidlo pre cestujúcich, ktorí museli priestory autobusu opustiť. Autobus následne policajti prehľadali, pričom v okolí miesta, kde sa zdržiaval podozrivý muž našli skladací nôž. Na základe zistených skutočností na mieste policajti podozrivého muža stotožnili a v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. Na základe zabezpečených dôkazov bol 40-ročný Bratislavčan obvinený z prečinu výtržníctva, za ktorý mu v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až na tri roky. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia," dodali bratislavskí policajti.

(ars)

Páčil sa vám článok?