FOTO: Pri Viničnom narazil vodič osobného auta do 52-ročného cyklistu - ten bol na mieste mŕtvy!

16.7.2020

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavská polícia prostredníctvom svojej sociálnej siete včera informovala o zraniteľných účastníkoch cestnej premávky – a to konkrétne cyklistoch. A už o pár hodín neskôr došlo k ďalšej dopravnej nehode, pri ktorej prišiel o život 52-ročný muž z obce Viničné.

"V čase krátko po 21:30 h došlo na ceste II/503 smere na obec Viničné k tragickej dopravnej nehode. Podľa doposiaľ zistených informácií 39-ročný vodič viedol v tomto úseku osobné motorové vozidlo zn. Citroën, pričom sa dostatočne nevenoval jeho vedeniu. Následne došlo k stretu s cyklistom jazdiacim v tom istom jazdnom pruhu. Pri tejto zrážke utrpel 52-ročný cyklista zranenia nezlučiteľné so životom. Alkohol bol u vodiča vykonanou dychovou skúškou na mieste vylúčený. Škoda spôsobená touto dopravnou nehodou bola vyčíslená na 2 200,- eur," uviedla dnes na sociálnej sieti Polícia z Bratislavského kraja. 

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

V tejto súvislosti vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

​Bicykel sa po náraze osobného auta rozlomil na niekoľko častí... 

"Opätovne apelujeme na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa správali disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozili život, zdravie a bezpečnosť iných. Cyklisti, nezabúdajte na NOSENIE reflexných prvkov, odevu a cyklistickej prilby, ktoré aj pri tejto tragickej nehode cyklistovi chýbali. Môžu vám zachrániť život!" zdôraznili bratislavskí policajti.

​(ars)

Páčil sa vám článok?