FOTO a VIDEO: Pred Úradom vlády niekto rozhádzal vrecia s odpadom - kto a čo tým chcel komu odkázať?

21.4.2020

Zdroj: FB Polícia Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Polícia SR z Bratislavského kraja na svojom oficiálnom facebookovom profile zverejnila dve fotografie spred Úradu vlády SR, kde bolo na chodníku ako aj cestnej komunikácii pohádzaných niekoľko čiernych igelitových vriec s odpadom...

"Dnes v poludňajších hodinách sme prijali oznámenie o vysypaní odpadu na ceste pred budovou Úradu vlády SR. Oznámenie sme bezodkladne preverili a potvrdili. Týmto prípadom sa už zaoberajú policajti v prvom bratislavskom okrese," napísali policajti z Bratislavského kraja k spomínaným fotografiám.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Keby sa tak každým nezákonne uloženým odpadom hneď polícia zaoberala a rozdávala pokuty. Nielenže by sme mali čistejšie v prírode, ale aj viac peňazí v štátnej kase," napísal do diskusie Tomáš a získal od ostatných suverénne najviac lajkov. 

Ten, kto to urobil, sa obsahom hlavy veľmi nelíši od toho, čo je v tých vreciach. IQ tykve. Mne sa to nepáči. Nesúhlas s niečím sa dá vyjadriť aj inteligentnejšie. Ale od primitíva sa dá čakať jedine primitívny prejav. Pochopila by som také niečo jedine v prípade, že by tie vrecia vypadli niekomu nechtiac z nákladného auta..." skonštatovala pani Mária.

Na sociálnej sieti sa však objavilo aj video, ktoré pravdepodobne s touto udalosťou priamo súvisí. Pozrieť si ho môžete tu, ale upozorňujeme vás, že obsahuje vulgarizmy:

Jeho autor k nemu napísal: "Dve hodiny hľadám miesto kde by zobrali komunálny odpad. Takže to, čo nikto nechcel, som odviezol tomu psychopatovi a jeho pajtášom. Policajti mi zobrali občiansky a odmietli mi ho vrátiť. Uvidíme čo bude ďalej. Predovšetkým je to moje vyjadrenie k programu vlády Igora Matoviča."

"V súvislosti s prípadom vysypania odpadu na cestnej komunikácii pred Úradom vlády SR, ku ktorému došlo v priebehu včerajšieho dňa začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I trestné stíhanie vo veci neoprávneného nakladania s odpadmi. Vodič osobného motorového vozidla vysypal z prívesného vozíka približne 20 ks plastových vriec naložených zmiešaným komunálnym odpadom, pričom z miesta následne odišiel. Prípadom sa naďalej zaoberáme pričom sú vykonávané potrebné úkony s cieľom jeho náležitého objasnenia. Obvinenie konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo," oznámili v stredu policajti z Bratislavského kraja prostredníctvom Facebooku.

(ars)

Páčil sa vám článok?