V ruke mal nôž a chcel skočiť pod vlak. Títo dvaja policajti zachraňovali muža, ktorý bol totálne na dne

16.2.2020
0

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Policajnú hliadku z račianskeho oddelenia zavolali na Rybničnú ulicu v bratislavských Vajnoroch. Pri koľajisku sa totiž nachádzal zúfalý muž, ktorý chcel podľa svedkov skočiť pod vlak.

K tejto situácii došlo ešte v sobotu 8. februára krátko pred 15.00 hod. Policajti však dnes zverejnili fotografiu dvojice svojich kolegov, ktorí dokázali túto dramatickú situáciu zvládnuť.

"Už počas príchodu na miesto hliadka spozorovala na trati sedieť osobu zodpovedajúcu opisu. Nakoľko k miestu, kde muž sedel, bol náročný prístup vozidlom, policajti z vozidla vystúpili a k mužovi sa presunuli peši. Po príchode spozorovali, že muž drží v jednej ruke nôž, s ktorým sa snažil spôsobiť si poranenia zápästia," informovali o prípade na sociálnej sieti policajti.

Nešťastný muž s policajtmi, ktorí sa s ním pokúšali nadviazať kontakt, odmietal komunikovať. "Po niekoľkých desiatkach minút sa podarilo hliadke  muža, ktorý bol zjavne v zlom psychickom stave, presvedčiť, aby zložil nôž a s nimi z koľajiska odišiel. Po príchode k služobnému vozidlu sa na miesto dostavilo aj vozidlo RZP, ktoré muža previezlo do jednej z nemocníc v Bratislave," dodali o prípade policajti.

(ms)

Páčil sa vám článok?