VIDEO a FOTO: Na Kolibe vrazil do Slamenej búdy trolejbus

1.2.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

K veľmi nezvyčajnej nehode došlo dnes (v sobotu) predpoludním na bratislavskej Kolibe. Trolejbus MHD sa ocitol v oplotení známeho pohostinstva. Bohužiaľ, svojmu vodičovi prešiel po nohe.

K nehode došlo tesne pod konečnou trolejbusu, ktorý zvalil svojou zadnou časťou oplotenie okolo budovy. 

Na mieste sa okrem polície a dopravných dispečerov nachádzala aj sanitka, trolejbus následne odtiahli do vozovne Trnávka. 

"Dnes krátko pred poludním došlo na Jeséniovej ulici v Bratislave k dopravnej nehode trolejbusu. Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody, zaparkovaný trolejbus sa z doposiaľ presne nezistených príčin uviedol do pohybu a narazil do budovy. Pri nehode bol zranený vodič, ktorému trolejbus prešiel po nohe. Alkohol u vodiča zistený nebol. Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody sú predmetom objasňovania, " informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

FOTOGALÉRIA:

"Vodič nahlásil dopravnú nehodu, pri ktorej sa zranil. Pri odstraňovaní poruchy v zadnej časti sa vozidlo zo zatiaľ nezistených príčin dalo do pohybu a narazilo do neďalekého domu. Dispečing DPB ihneď vyslal na miesto dispečerskú hliadku a zabezpečil príchod polície a RZP. Príčiny nehody sú v štádiu riešenia políciou aj Dopravným podnikom Bratislava. Z dôvodu tejto dopravnej nehody došlo iba ku krátkodobému meškaniu linky číslo 203," povedala nám hovorkyňa DPB Adriana Volfová. 

VIDEO:

A čo sa vodičovi stalo? "Krátko pred jedenástou hodinou sme dostali na tiesňovú linku 155 výzvu o pomoc, podľa ktorej mužovi údajne prešiel trolejbus po nohe. Vyslali sme k nemu posádku rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá ho ošetrila a s poranením ramena a predkolenia previezla do jednej z bratislavských nemocníc," informovala nás Alena Krčová z operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?