Správy z podsvetia 08/1998

30.11.2006
0
Páčil sa vám článok?

NA SARATOVSKEJ ULICI museli vyprázdniť budovu Okresného súdu Bratislava 4 po tom, čo anonymný mužský hlas oznámil na linku 158, že v objekte je bomba. Polícia v objekte vykonala obhliadku, ale bombu nenašla.

NA HEYDUKOVEJ ULICI neznámy lúpežník pod hrozbou použitia noža obral 29-ročnú predavačku v súkromnom obchode o 23 397 korún. Polícia po ňom pátra.

NA DUNAJSKEJ ULICI neznámy muž fyzicky napadol 34-ročného predavača v stánku. Zobral mu prsteň zo žltého kovu a peňaženku s tržbou asi 2000 korún.

NA PALÁRIKOVEJ ULICI v jednom z bytov 38-ročný muž kuchynským nožom pichol do sedacej časti tela svoju manželku. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

NA ŠANCOVEJ ULICI zadržala hliadka polície 18-ročného Juraja Š. z Partizánskeho a 20-ročného Petra K. z Bratislavy, ktorí poškodili tri motorové vozidlá a ukradli z nich rôzne veci - autorádiá, lekárničky a autoantény. Páchateľov predviedli na policajné oddelenie.

NA ŠANCOVEJ ULICI pred pohostinstvom U poštára zadržali zlodejov - 25-ročnú Bratislavčanku a jej 28-ročného komplica z Bánova, okres Nové Zámky. Obaja okradli cestujúcich v trolejbuse.

NA DUNAJSKEJ ULICI ukradol neznámy páchateľ osobné vozidlo Mercedes 220 striebornej metalízy. Majiteľovi vznikla škoda jeden milión korún.

NA ŽIDOVSKEJ ULICI ukradli osobné vozidlo Audi A8 čiernej metalízy. Majiteľ má škodu za jeden milión korún.

NA DOBROVIČOVEJ ULICI museli vyprázdniť budovu študentského domova STU po tom, čo neznámy muž telefonicky oznámil, že v budove je bomba. Policajti s pyrotechnikom a psom - výbušninárom objekt prehliadli, nijakú bombu však nenašli.

NA BANSKOBYSTRICKEJ ULICI ukradli Rover 416 červenej metalízy v hodnote 700 000 Sk.

NA HOLÍČSKEJ ULICI vykonali príslušníci polície domovú prehliadku v byte 42-ročného muža, ktorého často navštevovali pochybné indivíduá. Pri prehliadke našli policajti okrem 15 škatuliek psychotropných liekov aj niekoľko skladačiek s heroínom s celkovou hmotnosťou 0,4 gramu. V byte sa okrem majiteľa nachádzalo ďalších deväť osôb - sedem Bratislavčanov a dvaja cezpoľní návštevníci.

NA BUDATÍNSKEJ ULICI v predajni potravín prepadol neznámy ozbrojený lupič 39-ročnú predavačku a z pokladne ukradol takmer 17 000 korún.

NA HÁLKOVEJ ULICI sa 19-ročný študent Farmaceutickej fakulty UK pokúsil vlámať do lekárne Medikament v komplexe Slimák. Keď ho chcel príslušník strážnej služby zadržať, zlodej ho nožom zranil na tvári. Policajti páchateľa zadržali.

NA MATÚŠIKOVEJ ULICI odcudzil neznámy páchateľ čierny Mercedes 320 E, ktorý mal hodnotu 1,5 milióna korún.

NA ULICI ODBOJÁROV ukradol nezná­my páchateľ Škodu Octáviu modrej farby, čím majiteľovi spôsobil škodu 544 900 korún.

~ ~ ~
MESTSKÁ POLÍCIA v Bratislave vzhľadom na nenaplnenosť stavu mestských policajtov oznamuje, že všetci záujemci po základnej vojenskej službe s maturitou, ktorí majú záujem rozšíriť jej rady, sa môžu prihlásiť u personalistky na veliteľstve Mestskej polície na Gunduličovej ulici 10, kde dostanú podrobnejšie informácie.

(his, mp)

Páčil sa vám článok?