Úžasný policajt pomohol sanitke dostať sa cez upchaté mesto a zachránil tak život mladej žene!

15.10.2019

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Policajný zbor Slovenskej republiky môže byť právom hrdý na jedného zo svojich príslušníkov. Volá sa Mgr. Patrik Kamenár a pred niekoľkými dňami svojou ochotou výrazne prispel k tomu, aby sa sanitka s dôležitým telesným orgánom určeným na transplantáciu dostala z Kramárov cez upchaté mesto až na Letisko M.R. Štefánika, čím zachránil život mladej žene...

Polícia Slovenskej republiky zverejnila na svojej facebookovej stránke poďakovanie prišlo od hlavného transplantačného koordinátora SR, ktorý policajtom napísal: "Dovoľte mi v mene pacientov - príjemcov transplantovaných orgánov vysloviť poďakovanie za vynikajúcu súčinnosť, ktorú pri transporte životne dôležitého orgánu na transplantačné účely z Nemocnice Kramáre na letisko M.R. Štefánika v čase najväčšej dopravnej špičky poskytol osobne p. Mgr. Patrik Kamenár poskytnutím policajného sprievodu. Samotná sanitka nemala šancu “predrať” sa ucpatým obchvatom. Z jeho telefonátu s rodinou, ktorý som nechtiac počul, mi bolo zrejmé, že koná nad rámec pracovnej doby, ale bol mimoriadne ochotný a nemalou mierou prispel k záchrane života mladej ženy. Prajem Vám a teda i nám čo najviac takýchto obetavých členov PZ." 

"Takýmto policajtom patrí obrovská vďaka, poklona a ich nadriadený by mal tento šľachetný čin aj oceniť," napísal na policajný Facebook Ladislav Šamo. A my s jeho názorom samozrejme súhlasíme. 

(ars)

Páčil sa vám článok?