Streľba na zastávke MHD: Žena čakajúca na spoj utrpela zranenie nohy

17.9.2019
Zastávka na Molecovej

Zdroj: google maps

Páčil sa vám článok?

Policajti v Karlovej Vsi objasňujú priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, ku ktorému došlo v priebehu minulého týždňa na Molecovej ulici v Bratislave a v tejto súvislosti sa obracajú na svedkov tejto udalosti so žiadosťou o pomoc.

"Podľa doterajších informácií neznámy páchateľ v piatok (dňa 06.09.2019) vystrelil z neznámej airsoftovej zbrane, pričom žene stojacej na zastávke MHD spôsobil povrchové zranenie lýtka. Svedkov incidentu vyzývame, aby akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli objasniť tento priestupok, ihneď kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo kontaktujte našu oficiálnu stránku na Facebooku formou súkromnej správy,"  informovala polícia na sociálnej sieti.

Ako nám priblížila policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, k udalosti došlo na Molecovej ulici na autobusovej zastávke oproti Gabčíkovej.

"Majiteľov airsoftových zbraní upozorňujeme na dodržiavanie ustanovení zákona o zbraniach a strelive. Majiteľ sa k tejto zbrani musí správať rovnako, ako keby bol držiteľom ostrej zbrane. Zbraň musí mať uloženú v puzdre a nesmie ňou nikoho ohrozovať!" zdôraznili bratislavskí policajti.

Zdroj: FB PZ SR Bratislavský kraj

(ars)

Páčil sa vám článok?