FOTO: Stanica mestskej polície na Obchodnej ešte nie je dokončená? Včera tam panoval čulý stavebný ruch...

11.9.2019

Zdroj: N.Č.

Páčil sa vám článok?

Aj keď novú stanicu mestskej polície na Obchodnej ulici slávnostne otvoril bratislavský primátor Matúš Vallo 22. augusta, tak stále to vyzerá tak akoby ešte nebola úplne dokončená. Napríklad včera sme pred ňou videli zaparkovanú bielu dodávku s nákladným priestorom a minimálne päť robotníkov, ktorí mali plné ruky práce a evidentne vo vnútri vykonávali nejaké stavebné práce. Snažili sme sa zistiť, čo sa tu dialo...

Hovorca Mestskej polície Peter Pleva nám tvrdil, že stanica bola dokončená a plne funkčná ešte v auguste, nakoľko v nej aj on sám absolvoval jednu zo služieb. "Videl som všetky jej priestory, teda aj tie, kde nemá verejnosť prístup, teda napríklad aj šatne a všetko vyzeralo byť už plne funkčné. Je možné, že sa tam robili nejaké drobné opravy, úpravy alebo stavala nová priečka, ale určite by to nemalo byť nič veľké, čo by znemožňovalo fungovanie našej novej stanice na Obchodnej," povedal pre Bratislavské noviny Pleva.   

Zdroj: N.C.

​V priestoroch stanice sme včera videli približne piatich robotníkov, ktorí mali na ulici vyložený rebrík, sadrokartón, panel z umelej hmoty a rôzny iný stavebný materiál.   

Boli sme sa na stanicu Mestskej polície na Obchodnej pozrieť aj dnes a zdalo sa nám, že stavebné práce síce prebiehajú v dome, kde je aj stanica, ale nie priamo v nej. Priestor za ňou sa nám zdal byť dosť "rozbombardovaný".  Svetlo do malej záhady vniesol hovorca magistrátu Peter Bubla, ktorého sme tiež oslovili aj mu ukázali fotografie s robotníkmi. "Išlo o odstraňovanie drobných závad, ktoré sa ukázali alebo sme ich identifikovali. Na tomto sme boli dohodnutí so stavebnou firmou, ktorá stavebné práce realizovala. Hovoríme napríklad o vyspravení dier po vŕtaní, výmene jedného nefunkčného svetla, očistení soklov od tmelu, stropníkoch na dvere a pod.," napísal nám Bubla.

Zdroj: A.Č.

​Na stanici MsP sme sa boli pozrieť aj približne pred týždňom a aj keď vyzerala byť na prvý pohľad prázdna, tak v nej bola pustená televízia a napokon sme si všimli aj dvoch ľudí sediacich za pultom. 

(ars)     

Páčil sa vám článok?