VIDEO: Policajti kontrolovali rešpektovanie dopravného značenia na Gagarinovej ulici, ktoré mnohí vodiči neustále ignorujú!

8.9.2019
Gagarinova

Zdroj: zvladneme.to

Páčil sa vám článok?

Policajti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vykonali aj v priebehu tohto týždňa kontrolu dodržiavania dopravného značenia na Gagarinovej ulici v Bratislave. Policajti kontrolu vykonali aj na základe viacerých podnetov od občanov, týkajúcich sa nedodržiavania dopravného značenia na tejto cestnej komunikácii vodičmi motorových vozidiel.

"Počas doby trvania kontroly bolo zaznamenaných viac ako 60 priestupkov vodičov osobných motorových vozidiel.„Nezodpovedných“ vodičov policajti sankcionovali priamo na mieste, avšak zároveň bol v prípadoch kedy nebolo možné zastaviť vozidlo priestupcu z dôvodu vytvorenia prekážky v cestnej premávke využívaný aj inštitút tzv. „objektívnej“ zodpovednosti, pri ktorom rozhodnutie o uložení pokuty za spáchaný správny delikt zašlú držiteľovi vozidla poštou," napísali policajti z Bratislavského kraja na svoju oficiálnu facebookovú stránku, kde zverejnili aj nasledujúce video...

"Vo vykonávaní kontrol, ktorých cieľom bude pozitívne ovplyvniť dopravno-bezpečnostnú situáciu na území Bratislavského kraja budeme aj naďalej pokračovať," dodali muži zákona.

(ars)

Páčil sa vám článok?