Pri cyklotrase medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou objavili lebku ženy!

5.9.2019
0
Cyklotrasa pri Devíne

Zdroj: FB Devínska Nová Ves

Páčil sa vám článok?

Viacerých bežcov či cyklistov v utorok medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou zaskočila na cyklotrase policajná páska a auto mužov zákona. Čo sa tu stalo?

Popod hlavnú cestu medzi spomínanými bratislavskými mestskými časťami vedie cyklotrasa, ktorú hojne využívajú c&klisti a najmä rekreační bežci či psičkári. V utorok popoludní však ostali viacerí zaskočení, cez miesto totižnemohli prejsť, bránila im v tom policajná páska a vozidlo. Vedľa cyklotrasy sa nachádza lesík, ktorý z druhej strany ohraničuje a v čase zvýšenej hladiny i zaplavuje rieka Morava.

Na polícii sme zisťovali, čo sa presne stalo. "Dňa 03.09.2019 v čase krátko po 16:00 h sme prijali oznámenie o náleze lebky a iných kostrových pozostatkov v Devíne, v lesnom poraste vedľa cesty pre cyklistov. Hliadka PZ toto oznámenie preverila a jeho hodnovernosť potvrdila. V zmysle vyjadrenia privolaného súdneho lekára a antropologičky išlo o kostrový nález ženy starší ako 50 rokov.  Trestné stíhanie začaté nebolo, vec evidujeme ako udalosť," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Zdroj: FB Devínska Nová Ves

(ms)

V čase pondelkového incidentu na Obchodnej ulici nová stanica MsP nefungovala - má tam vôbec význam?

Na Obchodnej ulici v centre Bratislavy došlo v pondelok (2. 9.) krátko po 22.00 h k násilnému incidentu, pri ktorom mal 17-ročný mladík napadnúť 29-ročného muža. Na mieste zasahovali ako prví štátni policajti. Konflikt sa pritom odohral pod jednou z bezpečnostných kamier a v blízkosti novootvorenej stanice mestskej polície. Ľudia sa oprávnena pýtajú, kde boli jej príslušníci, keď k útoku došlo...

Páčil sa vám článok?