FOTO: Stavbu bytovky Sputnik v Ružinove dnes obsadili policajti

26.8.2019
0
Policajti pri Sputniku

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Obyvatelia bratislavského Ružinova, konkrétne časti Ostredky, ostali dnes ráno prekvapení. K stavbe bytovky Sputnik dnes totiž prišlo niekoľko policajných áut. Zisťovali sme, čo je za tým.

Pri stavbe komplexu Sputnik na Sputnikovej ulici v Ružinove sa to dnes rojilo policajtmi. Keď sme prišli na miesto, nič dramatické sa však nedialo. "Kontaktujte prosím Inšpektorát práce alebo policajné prezídium," reagoval na naše otázky bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. 

S otázkou, o akú akciu išlo, sme sa obrátili aj na Inšpektorát práce Bratislava, po získaní informácií budeme článok aktualizovať. Viac nám však priamo na mieste prezradil Ing. Jozef Gallo, predseda predstavenstva Vodohospodárskych stavieb Malacky, ktoré stavbu realizujú. Potvrdil nám, že ide o akciu z Inšpektorátu práce, akú zažili už viackrát. Policajti si od všetkých robotníkov vypýtali občianske preukazy a následne si tento vytvorený zoznam porovnajú s evidenciou zamestnancov. On sám za svoju firmu obavy nemá, za subdodávateľov samozrejme hovoriť nemohol.

Policajti sa na stavbe zdržali do cca 13.00 h.

Policajti pri Sputniku:

Zdroj: ms

Rozostavaná bytovka Sputnik ponúkne 93 bytov, 115 parkovacích miest v garáži a ďalších 47 na vonkajšom parkovisku. 

​Policajti pri Sputniku:

Zdroj: ms

Policajti pri Sputniku:

Zdroj: ms

​(ms)​

Páčil sa vám článok?