Nehoda: Autobus na Devínskej ceste zachytil cyklistu, ten následne narazil do múru

25.7.2019
0
Nehoda na Devínskej ceste

Zdroj: Polícia

Páčil sa vám článok?

Jazdiť na bicykli v bratislavských uliciach je často nebezpečné. Presvedčil sa o tom i cyklista, ktorého zachytil autobus na Devínskej ceste.

"Podľa doterajších informácií k dopravnej nehode došlo dňa 17.07.2019 krátko pred 17.15 hod na Devínskej ceste, kde autobus linky MHD č. 29 pri predchádzaní zachytil cyklistu, ktorý viedol bicykel po pravej strane cesty. Cyklista zišiel mimo cestu, kde narazil do betónového oplotenia rodinného domu. S ľahkým zranením bol zdravotníkmi prevezený na ošetrenie do jednej z bratislavských nemocníc," informovala nás bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Polícia hľadá svedkov tejto nehody, najmä cestujúcich zo spomínaného autobusu. "V prípade že ste videli dopravnú nehodu a viete poskytnúť bližšie informácie k jej priebehu, kontaktujte bezplatné číslo polície 158, prípadne informácie môžete poskytnúť na odbore dopravných nehôd so sídlom na Námestí Hraničiarov 1/B, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.

Zdroj: Polícia

​Frekventovaná Devínska cesta, ktorá spája Devín s Karlovou Vsou, je najdlhšou ulicou v Bratislave a zároveň patrí určite medzi cesty s najvyšším výskytom cyklistov.

(ms)

Páčil sa vám článok?